Strudel de Chongos Zamoranos

Strudel de Chongos Zamoranos

Ingredientes: 1 Taza de Chongos Zamoranos Tres Reyes picados y escurridos300 grs de masa de hojaldre1 cucharadita de canela molida1/3 taza de nuez picada1 huevo batido1 cucharada de azúcar estándar Instrucciones: Precalienta el horno a 200 °C. Extiende la masa de...
Strudel de Chongos Zamoranos

Chongos Zamoranos Strudel

Ingredients: 1 Cup of Chongos Zamoranos Tres Reyes chopped and drained 300 grams of puff pastry 1 teaspoon ground cinnamon 1/3 cup chopped walnuts 1 beaten egg 1 tablespoon of standard sugar Instructions: Preheat oven at 400 °F. Spread the puff pastry on a flat...
Chongos Zamoranos Jello

Chongos Zamoranos Jello

Ingredients 3 cups of Chongos Zamoranos Tres Reyes with their syrup 1 cup of evaporated milk 1 cup whole milk 1 cup of half cream 2 tsp cinnamon 5 envelopes of gelatin powder ½ cup of water Chongos to decorate 2 cinnamon sticks 1 handful of red berries or blueberries...
Chongos Zamoranos with berries

Chongos Zamoranos with berries

Ingredients 1/2 cup of Chongos Zamoranos Tres Reyes with one or two tablespoons of syrup 1/4 cup of mix berries Instructions Serve Chongos and syrup in an individual size bowl and serve with chopped or sliced berries on the top for a fresh touch. FOLLOW US FOR MORE...
Chongos Zamoranos with berries

Chongos Zamoranos con Frutos Rojos

Ingredientes  ½ taza de Chongos Zamoranos Tres Reyes con 1 o dos cucharadas de miel ¼ taza de frutos rojos Instrucciones Se sirven los Chongos y la miel en un bowl tamaño individual, se acompañan con frutos rojos picados o rebanados para dar un toque fresco....